text bild karta   info, a-ö

S:t Olofsholm - badet

S:t Olofsholm - badet
S:t Olofsholm - badet


Borttagen information

Vi har tagit bort informationen pga Gotlands museum har givit ut en besöksguide till Gotland, ty vi har inget annat sätt att protestera mot Visbys enträgna försök att av skattefinansierad dumhet undergräva Guteinfo.

Vi inser att detta försämrar Guteinfo, men inser du att museets broschyr Upptäck Gotland har medfört denna reaktion och därigenom allvarligt försämrar marknadsföringen av Gotland (precis som kommunens genomkorkade evenemangsöverenskommelse, som i praktiken ger vår största konkurrent monopol på evenemangsinformation, och deras efterapning av Guteinfo). Det är du skattebetalare som står för fiolerna när man sitter och leker i Visby.

Visst är det bra att Gotlands museum konkurrerar ut Gotlandsguiden, en annat magasin, som i lokaltidningen erkände att de har snott information av Guteinfo; såväl kommunen som museet annonserar givetvis i detta magasin.

Informationen finns här

Du kan kika på information på den mobilanpassade Visit Hemse i stället - S:t Olofsholm - badet - eftersom Företagsföreningen i Hemse vill gemensamt marknadsföra Gotland till skillnad från Gotlands museum, Gotlands kommun och de alla andra skattefinansierade dumheter i Visby, som dock har skrivit kubikmetrar om gemensam marknadsföring men i själva verket motarbetar detta så mycket de kan och på så sätt slarvar bort skattebetalarnas pengar.

/webmastern