text bild karta   info, a-ö

Det fulaste jag vet

Gotland | Kåseri
Illustration av Lotta Ingelse
Det fulaste jag vet, illustration Lotta Ingelse

Tankar om Internet


Ibland tar jag mig tid att surfa på nätet och kolla hur vi ligger till på Internets sökmotorer (det är ju rätt gott om dem). När man söker på exv. Google så får man ju fram groteskt många svar (vi brukar ligga på förstasidan vad gäller de flesta tänkbara ämnen om Gotland), men ofta dyker i princip innehållslösa sajter upp, några länkar - skräp för att få besökare så att man kan sälja banners.

Vi har inte lagt något särskild vikt vid att döpa filer och kataloger för att få ett namn till tänkbara sökord. Det finns å andra sidan folk som inte gör annat. Det uppfattar jag för oseriöst. Men ibland verkar det som att folk tycker att detta tillvägagångssätt är smartness, dvs man gör skräp och kallar det nåt stort fast det egentligen inte är nånting. Sånt gör mig spyfärdig - Gotland har förstås exempel på nätet.

- Vad tycker du om sånt?

Personen på bilden ovan som badade på Medeltidsveckan år 2000 har dock ingenting med texten ovan att göra. Han badade bara och hade det gott under tvätterskornas händer. Det är inte honom rubriken syftar på.
/text Bernt Enderborg, illustration Lotta Ingelse

Länk till sidan: http://www.guteinfo.com?id=2591


Se vidare Boendesidan

Guide till Gotland

Guider till Gotland - över 30 översikter inom olika områden.