www.guteinfo.com
Gotlandstips
Artiklar, Annorstädes socken


Det är många som frågar efter Gotlandstips - det förstår vi ju - de flesta vill nyttja semestern, inte bara låta bekymren rinna ut i sanden utan kanhända också få lite nya intryck, lite kultur, lite shopping, god mat, natur och så.

Gotlandstips

- Ser du kräftan?
- Bra. Du kommer inte att ha några problem på Gotland.

Gotlandstips

Guteinfo har inte tänkt sig att folk i första hand åker till Gotland för att shoppa eller gå på café.

Gotlands bästa sökmotor

Vi vet att förstasidan på Guteinfo kan vara för mycket. Men om man inte hittar på en sajt så söker man. Vi har en hyfsad sökmotor på Guteinfo - sökfältet uppe till höger. Välj text-, bild- eller kartsvar, dvs du får sökträffarna på detta sätt.

Och vi har en kilometer kod bara för att försöka ge de stora sökmotorerna som Google och Bing så bra information som möjligt.

Slumpsidor

Vi anstränger oss för att skriva bra, faktarika och läsvärda sidor, som kanske till och med kan vara underhållande emellanåt. Och därför har vi gjort en generator som slumpar framsidor - klicka på den lilla figuren överst i vänsterspalten. Vi slumpar fram en sida, gillar du inte den, klicka igen.

Guide Gotland

Vi har guider inom områden, som badstränder, raukar, kyrkor osv. för att försöka ge ett hum och saker och ting. Men jag tycker att det är jättesvårt eftersom man blir tvungen att bortse från så mycket.

Varje sida en guide

Om man besöker t ex Ljugarns strand eller Sudersand så vill man veta vad som finns i närheten. Och därför får du det, se under flikarna i spalten till höger om själva informationen om stranden.

Bra att veta

Vi har en karta för saker och ting som är Bra att veta när man är på Gotland.

Söker du ett ortnamn, ett ställe

Kika på Ortnamnsdatabas (du kan få vägbeskrivning till varje ställe). Klicka på bokstäverna i toppen av kartan.

Vi har det mesta om Gotland

Vi vet att det ibland blir för mycket information på en sida, som t ex kartsidan. Men när man väl förstår hur det hela fungerar så är det en ganska praktisk sida, massvis av information. Och eftersom varje sida är en guide så behöver du inte surfa runt hela Guteinfo för att få reda på vad som finns i närheten. Det står på sidan. Och vi påminner om våra guider.

/text och foto Bernt Enderborg

Vägbeskrivning
0
Copyright © 2020 Buffert 4 - www.guteinfo.com