text bild karta   info, a-ö

Skrytsidan

På Gotland gäller vanligen att man måste vara försiktig med att skryta. Men det kanske håller på att förändra sig, allra helst när man ser vad andra företag i branschen säger om sig själva för saker de inte kan.

Det Guteinfo vill åstadkomma är det som Marie från Göteborg skrev i ett brev till oss: läs här. Vi vill vara en bra sajt för den som är intresserad av Gotland. Sajten skall vara lugn och skön, enkel, snabb och innehålla massor med information (inte bara stränder utan också boende, aktiviteter, evenemang osv), alldeles som Managing Director i Equity Operations/Morgan Stanley, New York skrev till oss: "Vill bara gratulera er för denna sanslöst bra och roliga sajt" - läs här.

Några höjdpunkter:

Aftonbladet

För några år sen utsåg Aftonbladet guteinfo.com till ett föredöme inom turistnäringen.

Turistrådet (innehållsansvarig)

"...en av de bästa turistiska sajterna med regional information jag har hittat..." Läs mera här - fundera gärna över vår strategi när du läser Ninas brev.

Online Focus on Business

Det är glädjande att en och annan förstår att saker och ting inte bara hampar sig utan att det ligger många tankar och mycket arbete bakom. Här är ett blogginlägg där någon har förstått vad det handlar om: läs här.

Mängd information på guteinfo.com

Vi har omkring 17.000 kort på Gotland, originalfotografier på stränder, raukar, sevärdheter osv, omkring 2.000 illustrationen (giffar) och omkring 20.000 sidor information av olika slag.

Varje sida en guide

Du behöver förstås inte klicka på 20.000 länkar för att hitta all information utan vi sammanställer saker och ting automatiskt. Om du kikar på en strand, t ex Sudersand, så visar vi också Boende, Aktiviteter, Företag, Annonser, mer servärt i närheten osv. Du behöver inte kika på tolv olika sidor hos oss, det mesta finns på varje sida.

/text Bernt Enderborg