text bild karta   info, a-ö

Vi tackar

Gotland | Tackar
Vi
Vi tackar , foto Sara Enderborg
Lars-Göran Ahlström skrev ett brev till oss:

"Hej!
Jag är oerhört imponerad av all information man får på guteinfo.com. Då jag nu surfat runt på de olika sidorna har jag dock upptäckt att bilden över Ekeviken, Fårö, är spegelvänd.

Mvh
Lars-G Ahlström"

I detta brev står det två saker som guteinfo är särskilt förtjusta i, nämligen beröm och ett handtag. Helbra!

Den myckna informationen behöver vi inte orda om utan envar kan ju kolla själv genom att surfa en stund, kanske på kartorna. Men det vi särskilt vill uppmärksamma är vänligheten att påpeka för oss att bilden var spegelvänd. Vi tackar för det och förärar Lars-G en bild av en kille med ögon i nacken.

Vilka förutfattade meningar man än har så är Gotland ett alldeles förfärligt stort ställe. Det är inga problem med att få plats med Stockholm, Berlin och London samtidigt. Alla människor på jorden får samtidigt plats på Gotland. Och hur mycket vi än fotograferar, åker runt och pratar med folk så finns det saker vi missar. För inte så länge sen så talade jag med en åkare i Hejde som sa alldeles samma sak, han sa att han kört hela livet men trots detta så får man alltid syn på nya vägar.

Nu är det förstås klantigt av fotografen att missa att Ekeviken var spegelvänd (det var så vi fick bilden), men samtidigt är det svårt att känna varenda plats så pass bra att man uppmärksammar det. Och då måste vi få hjälp. Vi får det! Det är det som är så bra.

Tack alla surfare, myndighetspersoner, historiker, finska docenter och många fler, och just här ett särskilt tack till Lars-G för att Ekeviken nu är rättvänd:

Tack Lars-Göran Ahlström!
/text Bernt Enderborg, foto Sara Enderborg

Platsguide

Guteknappen - platsguide

Genom att trycka på en knapp på mobilen med gps får du gudning. Står du t ex nära en kyrka får du information om kyrkan och en lista på vad som finns i närheten.

Platsguiden fungerar förstås bara när du är på Gotland. Mobilanpassat finns på Visit Hemse - klicka på hjärtanet.


Se vidare Boendesidan