text bild karta   info, a-ö

Annonsera på guteinfo.com

Gotland | Guteinfo | Utskrift | Mobilsida
Annonsera på guteinfo.com
Annonsera på guteinfo.com
Kontaktinformation:
Kontorstid: 0498 - 513 56
Epost: webmaster@guteinfo.com.

Gotlands största och mest visade information

Intressant, bra och mycket information lockar massvis av besökare, och Guteinfo har med lätthet mest information om Gotland - mest bilder, mest texter - strukturerat eller sökbart via Gotlands bästa och snabbaste sökmotor, se också skrytsidan

Tre enkla alternativ:

1) Annonsera ordentligt på Guteinfo
2) Samarbeta med Guteinfo
3) Banner, se siffror

- Annons på Guteinfo

Vi har förstås olika system och olika prisklasser för att annonsera på Guteinfo (från 100 kr/mån): annonsera fristående (viss avdelning) eller integrerat (annonsen visas överallt på guteinfo.com på lämplig plats, vanligtvis i sockeninformation).

Våra informationssidor är guider till en viss plats. Om besökaren är intresserad av Fårö, så kommer din integrerade annons att visa på alla sidor om Fårö. Kika exempelvis på Sudersand och Avaeken. Detta tillvägagångssätt innebär att din annons visas tusentals fler gånger än om du bara annonserar på en viss avdelning.

Vanliga annonstyper en interaktiv post i Stugkatalogen, eller vad vi kallar Gotlandslänken = länk i vår företagskatalog och på alla sidor i den socken företaget ligger samt visar företaget på en branschkarta. Du får en egen utflyktsguide också.

- Samarbeta med Guteinfo


Fördelar med Guteinfo:

1) Billiga annonser
2) Hemsidor och marknadsföring i ett paket
3) Information om Gotland
4) Interaktiva tjänster = publiceringssystem, CMS

Priser från 1.200 kr + moms per år.

Kontakta oss så berättar vi mer


Kontorstid: 0498 - 513 56
Epost: webmaster@guteinfo.com.

Vi får ibland önskemål om att vi borde satsa mer på layout, men vi kan inte låta bli att tycka att det är bättre med bra program än en snygg TV. Vi använder inte heller annonseringssystem som t ex Tradedoubler eller Google eftersom vi tycker att våra annonsörer skall ha uttrymmet, inte girigheten.

Statistik - goda argument - att synas ofta


Eftersom så gott som varje sida på guteinfo.com är en guide, dvs om en besökare tittar på en strand så visar vi också vad som händer, vad som finns att hyra, företag i närheten m.m., se t ex Sudersand. Guteinfo visar alltså ditt företag på många ställen för att det skall visas oftare.

Vår statistik är offentlig, on-line och kontrollerbar. Surfa till statistiksidan och få sekundfärska siffror.

Att vi visar så många sidor - vecka 29, 2007 visade vi 140.023 sidor om dagen (980.161 sidor hela veckan, nästan en miljon) - beror på att vi har information, inte bara listor. Det finns bilder, texter, vägbeskrivning, länkar och mycket mera annat. Information på riktigt, inte bara påståenden och lite länkar hit och dit.

1) Hemsidor och marknadsföring i ett paket


Hos oss får du hemsidor och marknadsföring på guteinfo.com till ett vettigt pris i ett paket, ofta lägre än bara sidorna hos andra företag. Detta beror på att vi låter layouten på dina hemsidor utvecklas under årens gång samt att vi har interaktiva tjänster, dvs du lägger in, uppdaterar, tar bort texter och bilder själv. Vi hjälper dig igång förstås, därefter tar vi ett lågt årligt pris för utrymme och marknadsföring.

2) Information om Gotland


Med information om Gotland menar vi riktig information, inte bara enkla listor eller länkar till andra som har information (jämför gärna med sidorna hos samtliga våra konkurrenter). Vi har tusentals bilder och tusentals sidor med text om stränder, raukar, sevärdheter, kyrkor och mycket, mycket mer. Denna mängd information drar massor av besökare.

Guteinfo presenterar informationen snabbt och enkelt, se våra kartor.

- Hur vet man att det är bra information?
Aftonbladet utsåg oss till ett föredöme för turistbranschen för några år sen, Sveriges Turistråd har bett om information från oss för att marknadsföra hela Sverige på "Sweden's official website for tourism and travel information" och jag vet inte längre hur många som har bett om information för utbildningar, broschyrer och tidningar som ABF, Agaten (Medlemstidning för Geologiklubben i Helsingborg) osv osv.

3) Interaktiva tjänster = CMS


Interaktiva tjänster går ut på att du själv skall kunna ta hand om dina sidor. Du blir inte låst och måste ringa någon nörd för att uppdatera dem.

På guteinfo finns massvis av interaktiva tjänster, t ex hemsidor, fotoalbum, nyhetsbrev, länkdatabas, produktdatabas (med varukorg), resekatalog, stugkatalog, nyheter, evenemang och mycket mera. Och det är lätt att hantera dem. Kan du surfa på Internet så kan du också sköta de interaktiva tjänster på guteinfo.com.

Gemensam marknadsföring av Gotland


Den gemensamma marknadsföring kan säga bestå av några olika delar:

a) Hur vår information används
b) Hur företagens information används

Hur vår information används
Guteinfo fungerar också som en sorts informationsdatabas för alla företag som så önskar. Vi kan infoga vår information på vilken sida som helst som samarbetar med oss. Men det fungerar tvärtom också, dvs i vår information finns reklam för olika företag, se t ex Snäckbadet. Neråt på sidan så hittar du länkar till företag, objekt att hyra och därtill mer av vår information. En länk, stuga eller aktivitet syns på många ställen.

Hur företagens information används
Tänk dig att du letar efter en stuga på Gotland. Med traditionell marknadsföring genom banners och länkar så är du tvungen att surfa runt på många hemsidor för att hitta vad du söker.

Om ett företag använder t ex vår interaktiva Stugkatalog så visas företagets stugor på deras hemsida - självklart - men vi har gjort en Stugkatalog på guteinfo där alla företags stugor, allt för att underlätta för besökaren samt för att företaget kan visa sin produkt ännu mer. Glöm nu inte att stugan också visas i vår information också, se t ex Sudersand såframt den finns på Fårö.

Privatpersoner är lika välkomna som företag att använda våra tjänster.

Varje sida en guide


Den största fördelen med guteinfo, utöver alla smarta interaktiva system, är den jättelika informationsmängd vi har. Ligger ditt företag i Visby så kommer du att finnas med på varje sida vi har om Visby. Både hemsida och marknadsföring i ett paket.

Vill du veta hur många sidor vi visar per vecka, så kika i vår statistik som är offentligt och on-line.

Kontakta oss
Kontorstid når du oss på 0498 - 513 56, annars kan du mejla webmaster@guteinfo.com.

Platsguide

Guteknappen - platsguide

Genom att trycka på en knapp på mobilen med gps får du gudning. Står du t ex nära en kyrka får du information om kyrkan och en lista på vad som finns i närheten.

Platsguiden fungerar förstås bara när du är på Gotland. Mobilanpassat finns på Visit Hemse - klicka på hjärtanet.


Se vidare Boendesidan