text bild karta   info, a-ö


Trevligare surfning och reklam

Även om vi i dag har tillgång till bredband finns det saker som stör när man surfar på nätet. Det värsta är den reklam man inte vill se, och riktigt äckligt är det när skattefinansierade sidor lägger ut reklam.

På guteinfo.com försöker vi göra reklamen så lite smärtsam som möjligt. Det beror på att vi marknadsför med information i stället för sidor med minimal information som finns för att det skall se mycket ut och för att få plats med mer reklam.

Vi försöker vi göra vettiga avdelningar, hyfsade funktioner och snabba sidor. Det beror på att vi vill att folk skall surfa hos oss, lära sig mer om Gotland och vara välkomna till vår ö för att se på saker som verkligen är intressanta.

Det innebär inte att det inte finns reklam på guteinfo.com. Om du betraktar sidor om bad som Sudersand, Tofta eller Snäck så visar vi länkar om vad som finns att hyra, aktiviteter och företag.

Alltså i stället för särskilda avdelningar där man kan klämma in en hoper banners så visar vi reklam på alla sidor. Det innebär att när man gör reklam hos oss så kommer man att synas bra mycket mer än på sajter med enkla bannersystem. I förbigående skall vi också säga att det förekommer att folk tror att vi inte gör så mycket reklam, eller har så många annonsörer, men det beror oftast på att de inte tänker sig för.

Nåja, några tips för trevligare surfning till höger. Det första tipset är att blockera reklam som använder flash. Om du önskar se reklamen efter att du har blockerat den så är det bara att klicka på det blockerade området.

/text och foto Bernt Enderborg
Länktips
Blockera annonser och flash
Rensa din dator