text bild karta   info, a-ö

Företagssidor

Gotland | Guteinfo
title=Fotografi
Företagssidor
Genom våra system kan varje företag på Gotland som samarbetar med guteinfo.com utan kostnad använda den information om Gotland som behövs på den egna sidan, dvs utan att hoppa någonstans.

De interaktiva system som företagen använder kan nämligen plocka vilken som helst information från guteinfo och lägga in på den egna sidan. Översiktligt brukar vi visa det här genom att rita upp ett schema där vi det framgår att varje sidan kan bestå av information från tre olika huvudgrupper av informationssystem på guteinfo.com:

1) Allmän information
Den allmänna informationen är alltså sådan information som vi oavbrutet skapar, t ex om stränder, raukar, sevärdheter osv. Vilken som helst information kan infogas på företagets egna sida.

2) Allmänna interaktiva system
Det är t ex gratis att lägga in evenemang på guteinfo.com, vilket är det naturliga eftersom vi marknadsför Gotland. För de företag som har sidor på Guteinfo så visar vi informationen om evenemangen i vår Nöjesguide likväl som på företagets egna sidor.

3) Interaktiva företagssidor
Vi har interaktiva system för det mesta som ett företag kan tänkas behöva. Sidor, bilder, resekatalog, stugkatalog, nyhetsbrev, produktdatabaser osv osv.
Eftersom varje sida på Guteinfo kan bestå av valda delar från de olika systemen så har vi uppnått ett effektivt resursutnyttjande till gagn för såväl företag som marknadsföringen av Gotland.

Utifrån erfarenhet via kontakter med många företag och privatpersoner måste vi säga att man förstår inte ovanstående i en handvändning. Det finns ingen som helst motsvarighet till detta på system någon annan web om Gotland. Och jag har inte sett det någon annanstans heller på Internet.
/text Bernt Enderborg

Platsguide

Guteknappen - platsguide

Genom att trycka på en knapp på mobilen med gps får du gudning. Står du t ex nära en kyrka får du information om kyrkan och en lista på vad som finns i närheten.

Platsguiden fungerar förstås bara när du är på Gotland. Mobilanpassat finns på Visit Hemse - klicka på hjärtanet.


Se vidare Boendesidan