text bild karta   info, a-ö

Nyheter Gotland

North East West South

Dagens Industri - Nyheter 

Amerikanska jätten på offensiven – storrekryterar i Sverige

Revisionsbranschen växer och flera bolag är i behov av att rekrytera. I ledningen går den amerikanska jätten EY som tar…... läs mer »

Best Buys vd utreds – uppges ha haft relation med hög chef

Elektronikkedjan Best Buy inleder en utredning mot vd:n Corie Barry som anklagas för att ha haft en romantisk relation…... läs mer »

Nya rekord på Wall Street – Veoneer backade efter sänkt riktkurs

USA-börserna bjuder på uppgångar under veckans sista handelsdag. Med några minuter kvar till stängning handlas samtliga…... läs mer »

USA:s utrikesminister lovar utreda hot mot nyckelvittne

USA:s utrikesminister lovar att utreda om landets tidigare Ukrainaambassadör – ett nyckelvittne i den pågående…... läs mer »

Brighter i samtal om att köpa EQT-bolag

Hälsoteknikbolaget Brighter för samtal med ledningen och styrelsen för EQT Ventures-bolaget Nectarine Health om att…... läs mer »

Tillfälligt stopp i tullspiralen – lättnad för världsekonomin

Allt i fas ett-avtalet mellan USA och Kina kommer knappast att uppfyllas.... läs mer »

Astra Zeneca får marknadsexklusivitet för Durvalumab

Amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA har gett så kallad Orphan Drug-status till Durvalumab för behandling av patienter…... läs mer »

Veoneer backar på börsen efter sänkt riktkurs

Bilsäkerhetsbolaget Veoneer backar på New York-börsen efter att ha fått en sänkt riktkurs från Kepler Cheuvraux.... läs mer »

Små rörelser på råvarumarknaden

Små rörelser kunde noteras på oljemarknaden. Oljepriserna för både amerikanska lättolja (WTI) och Nordsjöoljan Brent…... läs mer »

Kanada uppmanar Iran sända svarta lådorna till Frankrike

Kanadas premiärminister Justin Trudeau uppmanar Iran att sända de svarta lådorna efter förra veckans flygkrasch till…... läs mer »

Trumps skattelättnader – miljardlyft för bankjättarna

De ser amerikanska storbankerna har sparat 18 miljarder dollar under 2019 på Donald Trumps skattelättnader, enligt en…... läs mer »

Förvaltaren varnar: Trendskifte väntar – var beredd att växla fastighetsaktier

Bolagen med bästa cityläge hamnar på efterkälken och lantisarna drar ifrån på börsen när prisrallyt på själva…... läs mer »

Statens haverikommission kritiserar Iran: ”Nu går det för långt”

Statens haverikommission (SHK) kritiserar Iran för att vara för långsamma i utredningen av flygkatastrofen.... läs mer »

Svenskt fläsk godkänt för export till Filippinerna

Svenskt fläskkött har godkänts för export till Filippinerna, sedan landet sagt ja efter en mångårig prövningsprocess.... läs mer »

Samlalånen.nu lanserar hemsida

Att ha lån och olika krediter är i dagsläget inget som är speciellt ovanligt.... läs mer »

Clintonåklagare till Trumplaget i riksrättsutredningen

Den tidigare särskilde åklagaren Kenneth Starr – som utredde den demokratiske presidenten Bill Clinton för…... läs mer »

Glöm inte de kritiska frågorna

Gravt missvisande rådgivning och stöld – det är grova övertramp de anställda på finansmarknaden som blivit av med sina…... läs mer »