www.guteinfo.com
Gothem Logi, restaurang Vedugnen
Företag, Gothem socken


Vackert beläget och prisvärt vandrarhem på östra Gotland. Restaurang Vedugnen är öppen onsdag till lördag från 17.

Boende, Gothem logi

Huset omfattar 8 dubbel/enkelrum, ett 3-bäddsrum och 5 mycket rymliga familjerum med plats för 4-6 personer. Rummen är härligt ljusa med högt i tak. Alla rum har stora tre-glasfönster med fin utsikt.

Det finns mörkläggningsgardiner på alla rum. Det finns inga WC på rummen men det finns totalt nio toaletter i huset, varav en handikappanpassad och med skötbord. Duschrummen är tilltagna, varsitt för damer och herrar, vardera fyra duschar.

Familjerum, Gothem logi

Det gemensamma och fullt utrustade köket har 2 spisar, 2 mikrovågsugnar, 4 kylskåp och diskmaskin. I matsalen finns plats för 50 personer. Det finns möjlighet att köpa ”frukost i kyl”. Under högsäsong 28/6- 17/8 2015 ingår frukostbuffe´ med nybakat bröd i rumspriset. Wifi finns i alla allmänna utrymmen.

I gympasalen, för både stora och små, kan ni bl a spela pingis och innebandy. En vacker sal ger också möjligheter för samvaro, spel och andra lugna aktiviteter.

Utemiljön är mycket väl tilltagen och uppmuntrar till lek och samvaro. På gården finns basketplan, klätterställning och gungor. Låna gärna en bärbar grill och en picknick-korg och avnjut måltiden utomhus.

Utemiljön, Gothem logi

Restaurangen är byggd i kontinental stil. Det vitmålade stenhuset är köket och den italienska Vedugnen står i centrum. Här skapas en härlig mix av det gotländska kulturarvet och Sydeuropa. Elden som sprakar i Vedugnen står i blickfånget och doften från maten får alla sinnen att vara med. Den fantastiska asken som fått ”växa genom taket” gör det också till en vacker plats att umgås och avnjuta en god middag på.

Restaurang Vedugnen

Vår pizza som tillagas i Vedugnen är lite av en specialitet, degen bakas på gotländsk vårspelt och den hemkokta tomatsåsen är grunden till den goda smaken. Du som gäst får själv välja tillbehör och komponera din egen pizza. När pizzan serveras efter några minuter i ugnen är fräschören och krispigheten på grönsakerna fortfarande intakta.

Restaurang Vedugnen, Gothem logi, pizza

Vedugnens a la carte´ meny består av vällagad men enkel mat av närproducerade råvaror i största möjliga mån.

Restaurangen med fullständiga rättigheter är öppen 28/6-17/8 16-22. Happy hour-priser för barn upp till tolv år, utvalda rätter från menyn, tis-tor kl. 16-17.

Bröllop, konferens, läger, Gothem logi

Våra tjänster året runt är vandrarhem och alla slags arrangemang och sammankomster som konferens, läger och bröllop.

Tel: 0705-244159
Epost: gothemlogi@gmail.com
Hemsida: www.gothemlogi.se
Vägbeskrivning: hitta dit (strax bredvid Gothem kyrka)

Gothem logi alldeles bredvid Gothem kyrka

Välkommen!

/text och foto 0

Vägbeskrivning
Vägbeskrivningen ovan visar den kortaste vägen, lättast är att ta väg 147, svänga vänster till väg 146 och köra rakt fram tills du ser Gothem kyrka.
Copyright © 2024 Buffert 4 - www.guteinfo.com