www.guteinfo.com
Välkommen till 2007
Kåseri, Annorstädes socken


Pja... Då var det här då. 2007 va? Almanackan.

Du skall vara välkommen till Gotland 2007. Om du inte vill åka rutschbana eller konferera så finns som vanligt allt det underbara kvar, dvs det som till skillnad från rutschbanor och konferenser är Gotland. Våra stränder, natur, små mysiga restauranger och promenader på strandkanten, allt sånt, fornlämningarna ligger där de skall, gigantiska stenrör från bronsåldern likväl som två och ett halvt tusen år yngre trappgavelhus i Visby.


Det stora skådespelet Medeltidsveckan går nog av stapel också i år, i Roma lirar dom Hamlet och hoppeligen utvecklas vikingaevenemangen bra mycket mer. Linné skall firas och EU pytsar ut miljoner till sånt av obegriplig anledning, många viktiga dokument kommer att skrivas (om du vill se var Linné var så är det färdigt sen länge, titta här, och vill du kanske göra en utflykt i hans spår så använd vår Utflyktskompilator).


Kanske är det läge att förlova sig med henne 2007. Botaniska trädgårn i Visby har ett mysigt ställe för sånt. Vill du vara ännu värre och fria, så kanske vår Giftermålsguide med kyrkor, prällar osv. kan vara till någon nytta.


Givetvis kommer du också i år att få möjlighet att smaka gotländsk mat, t ex vildsvin med kålrot och annat gott.


Vi hoppas att du besöker oss på Gotland - det är din tur att dra svärdet ur stenen i år - och att allt går dig väl i händerna.

Välkommen!

/text och foto Bernt Enderborg

Vägbeskrivning
0
Copyright © 2024 Buffert 4 - www.guteinfo.com