www.guteinfo.com
Ett trevligt brev
Tackar, Annorstädes socken


Vi på Guteinfo har försökt lägga manken till och informera om allt upptänkligt. Och lite då och då kommer det in uppskattande brev. Så här började Jack Axelsson:

"Jag besöker ibland guteinfo.com när jag vill läsa något skönt om Gotland. Gillar starkt ditt sätt att skriva artiklar och kåserier."

Men den egentliga anledningen var att kartorna inte fungerade som de skulle i Firefox. Jag tror att Firefox inte alltid laddar en scriptfil som den skall till Bing Maps som vi använder; jag har börjat uppdatera hela kartsystemet till en nyare variant, så snart fungerar allting också i Firefox.


I slutet av detta brev säger Jack:

"Tack för den finfina sajten (min absoluta favoritsajt om Gotland, uteslutande tack vare dina sköna artiklar)!"


- Man blir stolt och glad.

Vi mejlade lite fram och tillbaka om det hela, varvid jag frågade om jag fick publicera hans brev. Här är Jacks svar:

"Du får mer än gärna publicera min kommentar. Jag har alltid tyckt om ditt sätt att skriva och surfar ofta in på Guteinfo när jag helt enkelt vill läsa en lagom kort och skön artikel om Gotland att lysa upp dagen med. Du skriver personligt, klokt och med glimten i ögat - till skillnad från alla andra Gotlandssajter där vilken PR-nisse som helst hade kunnat skriva texterna.

Jag älskar Gotland och hittar ofta härliga beskrivningar på mina smultronställen på Guteinfo, bra att ha när längtan växer sig lite väl stark (jag bor utomlands). Du har förmodligen mer riktig information (sånt som man verkligen behöver när man väl är på plats) på din sajt än alla andra Gotlandssajter tillsammans."

- Det är skönt att få såna brev. Jag är förstås väldigt intresserad av Gotland, läser mycket, och jag försöker skriva avslappnat med mycket fakta och emellanåt roligt.

- Tack för det uppmuntrande brevet!


Alla bilder på den här sidan kommer från Närkholm.

/text och foto Bernt Enderborg
Copyright © 2024 Buffert 4 - www.guteinfo.com