www.guteinfo.com
Rockabilly i Rone
Artiklar, Rone socken


Jag är en av dom som tycker att Top Cats med Baby Doll borde ha fått en bättre placering i Melodifestivalen 2012 eftersom Rockabilly är skönt på något sätt. Det är rätt sväng, gitarrerna har ett skönt gung, basisten, gärna ståbas, pumpar på, men å andra sidan var ju Loreen fantastiskt bra.

Grillkvällar vid Gula hönan i Ronehamn

Tisdagen den 8 juli 2014 spelade Howlin Hillbillies i Lädu vid Gula hönan till grillat lamm och all annan god mat. Jag tror att det kostade omkring 400 kr för att få underhållning och de omkring 50 personer som beställt bord kunde smörja kråset rejält.

Grillkvällar vid Gula hönan i Ronehamn

Gula hönan dukar upp ett långbord med mat, som de fyller på under hand. Det är mästerkocken Marc som står och pysslar med nåt; mer om honom se Gula hönan.

Howlin Hillbillies

Howlin Hillbillies värmer upp medan vi äter jättegott, backar på och låter stämningen i Lädu sakta sjunka in i magen.

Max

Max som var ledig denna kväll, han jobbar vanligen i Gula hönans restaurang, satt tillsammans med sin flickvän Elin och hade det bra med allting. Bandet hade tagit en paus och folk en bensträckare.

Howlin Hillbillies

Men strax stod Howlin Hillbillies på scen igen och pumpade på. Vill du ha tag i dem så ring 0763 625 664.

Kajsa

Kajsa jobbade med nåt nere under disken.

Gula hönan

Den gotländska solen sänker sig sakta åt Hemsehållet till, lyser snart upp himlen bakom Lindeberget och stillar russ på Lojsthaid. Hönan är underbart gul och jag tog några kort på barnen när dom dansar.

/text och foto Bernt Enderborg
Copyright © 2024 Buffert 4 - www.guteinfo.com