text bild karta   info, a-ö

Evenemang på Gotland

 

Raw Collection vid Ihrebaden 26 juli


- Musik, söndag 24/6-2018, kl. 20-23

Raw Collection

Raw Collection bjuder in till en svängig kväll vid Ihre i samarbete med Pia Horvath.

Gotlands största band på 17 personer drar på med musik från 80-talet och liknande sväng medan solen går i vila i bakgrunden.

Kom och digga och dansa till härlig musik på antagligen Gotlands vackraste scen?

Kort består vi av ett 13-manna band och 4 solister. Bas band, blåssektion och kör. Solister: Pontus Wiman, Lotta Thellman, Jimmie Achrén och Dag Edlund.

Biljetter: Biljettkiosken: 140:-/styck.

Bar och grillbuffé, boka bord: info@restaurangihrebaden.se ● Mobil 0733-209 854

Välkommen!

- Sök mer inom Musik, mer info om Hangvar

Facebook

Från Guteinfos arkiv

Ihreviken

Stränder, Hangvar

Utomordentlig sandstrand med en solnedgångsrestaurang
Ihreviken ligger i Hangvar socken som bjuder en natur när den är som mest oberäknelig, dramatisk och fullständigt underbar. Gotlands nordvästra kust liknar inget annat, trots det känns den alltid bekant - en utflykt dit är som att komma hem. Att sätta sig på en välkänd veranda och sån god doft av släke, hav och kalksten.

Ihreviken är en klassisk badstrand som erbjuder mer än sand och trampbåtar. Det finns sandbotten för de som gillar sånt och stenbotten för de som gillar slikt.

Ihreviken

Ihreviken har kvaliteter som väger tyngre än soldyrkande på ett cellofan och solfaktor med kokosextrakt; här finns intressanta stenar att leta och samla, och här finns en natur som berusar även den mest nyktre. Ihreviken har nåt åt alla, och är du trött på att bre smörgåsar och brygga kaffe, hålla ordning på kylväskor och sånt, så finns här alla sorters faciliteter.

Eller vad sägs om en grillplats med havsutsikt? Ett strålande tillfälle att gräva fram sommarens lammkotletter och hotdogs, njuta en förhoppningsvis svag bris och en kvällssol som dyker i Östersjön.

Flygfoto över Ihreviken
Flygfoto Björn Pettersson

Ireviken

- Havet är stort!

/text och foto Bernt Enderborg
24 sön
jun 2018
Vecka 25

Johannes

Johannes Döparens dag. Sissel Kyrkjebo föddes 1969.